Alege un plan- Primele 6 luni Gratuit

Taxa Listare

100 Ron

Taxa unica

Taxa unica pentru introducerea datelor

1 Proprietate

Descriere si detalii despre proprietate

Foto & Video

Datele de contact ale proprietarului

Adresa si Harta locatiei

Editare si verificari suplimentare

6 Luni

399 Ron

Abonament 6 luni

Listare 180 de zile

1 Proprietate

Descriere si detalii despre proprietate

Foto & Video

Datele de contact ale proprietarului

Adresa si Harta locatiei

Modificari 

12 Luni

799 Ron

Abonament 12 luni

Listare 365 de zile

1 Proprietate

Descriere si detalii despre proprietate

Foto & Video

Datele de contact ale proprietarului

Adresa si Harta locatiei

Modificari

Premium

500 Ron

Lunar

Listare 30 de zile

1 Proprietate

Listare premium

Vizibilitate maxima

Promovare pe canale externe

Suport si optimizare 

Articol in ziar

Primii 10 clienti la abonamentele de 12 luni  vor primi cate un articol de promovare gratuit intr-un ziar 

 •   Introducere manuala a datelor proprietatii – 1 Proprietate 100 RON

  Descriere : Pentru listarea pe site-ul nostru se plateste o taxa unica de listare pe site-ul nostru. In acest pret poate fi listata o singura proprietate.  Echipa  noastra vaposta fotografii, clipuri video, o descriere ampla a locatie dumneavoastra, de asemenea se pot posta toate datele de contact. Pe toata perioada de valabilitate a abonamentului puteti face oricate modificari considerati necesare. Acesta taxa se plateste o singura data.

 • Abonament – 6  LUNI 399 RON

  Descriere : Timp de 6 luni locatia dumneavoastra va fi vizibila pe site-ul nostru. Cu acest tip de abonament poate fi listata o singura proprietate.  Puteti posta fotografii, clipuri video, o descriere ampla a locatie dumneavoastra, de asemenea puteti posta toate datele de contact. Pe toata perioada de valabilitate a abonamentului puteti face oricate modificari considerati necesare. Acest abonament nu se prelungeste automat.

 •    Abonament – 12 luni 799 RON 

  Descriere : Timp de 12 luni  locatia dumneavoastra va fi vizibila pe site-ul nostru. Cu acest tip de abonament poate fi listata o singura proprietate.  Puteti posta fotografii, clipuri video, o descriere ampla a locatie dumneavoastra, de asemenea puteti posta toate datele de contact. Pe toata perioada de valabilitate a abonamentului puteti face oricate modificari considerati necesare. Acest abonament nu se prelungeste automat.

 •  PREMIUM – 1 LUNA 500 RON

  Descriere : Locatia dumneavoastra va fi afisata prioritar atunci cand cineva cauta o locatie, astfel veti avea o expunere mult mai buna.  Timp de 30 de zile locatia dumneavoastra va fi vizibila pe site-ul nostru.  Cu acest tip de abonament poate fi listata o singura proprietate.  Puteti posta fotografii, clipuri video, o descriere ampla a locatie dumneavoastra, de asemenea puteti posta toate datele de contact. Pe toata perioada de valabilitate a abonamentului puteti face oricate modificari considerati necesare. Acest abonament nu se prelungeste automat.